top of page
  • Skribentens bildSandra

Vi på EEN vill tacka för ett gott samarbete under 2023!

Vi på EEN vill tacka för ett gott samarbete under året som har gått. Under året har vi utmanats med många intressanta frågor från Er företagare. Vi har till exempel fått ta fram information om hur det ser ut på olika marknader främst i Europa men även förfrågningar på affärskontakter för att etablera nya samarbeten.


Några av våra höjdpunkter under året har varit:

  • När vi tillsammans med våra europeiska kollegor har lyckats hitta en riktigt bra matchning på affärssamarbeten. Under året har vi kunnat hjälpa företag att starta nya samarbeten i bland annat Frankrike, Danmark, Finland och Polen.

  • När vi i samarbete med regional exportsamverkan arrangerade en export och varumärkesboost och affärsresa till Finland med ett gäng företag inom gaming sektorn.

  • Affärsresa till Polen med företag som vill lära sig mera om möjligheter på den polska marknaden och utveckla sina affärer med Polska bolag.

  • Alla tillfällen där vi har fått ge personlig coaching till företagare.

  • Alla våra webinar där vi peppat och informerat kring internationella affärer.

  • Samarbetet med Jämtland Härjedalen turism (JHT) där vi under hösten fått tillfälle att coacha företag inom besöksnäringen för att vässa sin pitch för den utländska marknaden samt föreläsa kring Finland och vad tänka på vid bemötande av den finländska gästen.

Vi ser att det finns ett stort intresse för våra regionala företag att växa utanför Sverige och vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig företagare som vill utvecklas internationellt. Så tveka inte med att ta kontakt med oss om du vill utöka dina affärer under 2024.Kontakt:

Heli Blomberg, heli.blomberg@almi.se EEN Almi Mitt Västernorrland

Sandra Festin, sandra.festin@almi.se EEN Almi Mitt Jämtland Härjedalen


Vill du ta del av fler saker som hänt under året?

38 visningar0 kommentarer
bottom of page