top of page
  • Skribentens bildSandra

Ta chansen och utvidga ditt internationella nätverk inom turismbranschen

Möt företagare från Europa under våra populära digitala events och få nya kontakter som ofta resulterar i affärer. Inom bland annat turismnäringen har vi två digitala events som vi vill lyfta:

Meet and Match Business Meetings Prague 2022, https://mbm-tourism-prague-2022.b2match.io/, är i år ett hybridevent där de digitala mötena är planerad den 17 Mars. Under detta event finns möjlighet att få ett utbyte med europeiska företagare från b.la

Resebyråer/researrangörer, Wellness resorts & medicinsk turism, Transport/Hållbar mobilitet, Digitala lösningar, Nya trender, projektpartners, inom kulturellt arv, renovering/restaurering.


HIKING & BIKING - Innovative Traveling Industry, https://innovative-travelling-industry.b2match.io/, digitalt event 5-6 april som kommer fokusera på innovativa lösningar för resebranschen med

inriktning på cykling, vandring och kulturarv. Detta är ett event för företag som söker nya strategiska samarbeten, företag som är intresserade av digitaliseringsområdet, experter inom resebranschen, Innovation och utvecklingsprojekt inom turismområdet.


Varför delta?

  • Förboka korta möten (20-30 min) och få chansen att möta nya intressanta kontakter

  • Bygga internationella affärssamarbeten

  • Tidseffektivt och hållbart sätt att träffa aktörer i andra länder

Passar det för mig?

  • Ja, intresset räcker för att kunna delta

  • Inga speciella språkkunskaper behövs, det går bra med skolengelska

  • Eventet är alltid kostnadsfritt

  • Vill du så hjälper vi EEN-rådgivare dig med registrering och att gå igenom eventplattformen

  • Låter det intressant men känner dig osäker inför att ”pitcha” ditt erbjudande digitalt på engelska? Hör av dig till oss, vi kan hjälpa dig att vässa din pitch för att briljera i det digitala säljmötet.

Genom att delta i de förbokade mötena på ca 20–30 minuter får du chansen att hitta de rätta kontakterna för att bygga nya internationella affärssamarbeten. Dessa digitala forum/plattformar är ett tids- och kostnadseffektivt sätt att utvidga ditt nätverk och få ett utbyte med andra företagare i samma bransch.


Har du frågor och funderingar? Ta kontakt med Heli Blomberg rådgivare internationella affärer Västernorrland, heli.blomberg@almi.se eller Sandra Festin rådgivare internationella affärer Jämtland Härjedalen, sandra.festin@almi vi vägleder dig gärna v59 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page