top of page

ons 29 sep.

|

Webinar (Zoomlänk till anmälda deltagare)

Vässa ditt digitala säljmöte

Öka kunskapen och få konkreta tips på vad du kan göra för att bli bättre i det digitala säljmötet. Kostnadsfritt webinar för företag som vill öka sin globala försäljning och bli bättre i det digitala säljmötet.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Vässa ditt digitala säljmöte
Vässa ditt digitala säljmöte

Tid och plats

29 sep. 2021 09:00 – 10:30

Webinar (Zoomlänk till anmälda deltagare)

Om evenemanget

Känner du att du inte riktigt når ut med ditt budskap i det digitala affärsmötet? Ta då chansen den 29 september för att  öka kunskapen och få konkreta tips på vad du kan göra för att bli bättre, till och med briljera i det digitala säljmötet. 

Anmäl dig och få de bästa tipsen av:

  • Beata Wickbom - Så briljerar du i det digitala mötet! Beata är moderator, talare och expert på digitala möten. Få konkreta tips om hur du når ut och säljer ditt erbjudande i digital form.
  • Neal Greenspan - Perfect your pitch! Neal är professionell talare, inspirerande kommunikatör och har pitchat i en eller annan form i mer än 25 år. Lär dig mer kring hur du kan pitcha ditt erbjudande och varför det är så viktigt.

Webinaret riktar sig till företag som vill öka sin globala försäljning och bli bättre i det digitala säljmötet.

Anmäl dig på: https://bit.ly/DigitalaSaljmote, webinaret är på svenska och engelska. Zoomlänk skickas ut dagen före webinaret till anmälda deltagare. 

Dela detta evenemang

bottom of page